УСЛУГИ

Защо нас

Ние сме експерти в обзавеждането, но хората, с които работим са експерти по себе си.
Вярваме, че заедно можем да създадем уют и комфорт в точния дом за всеки – за неговите нужди,
по неговите мечти и за неговия джоб. Вярваме, че качественият интериорен дизайн, освен че изглежда добре,
решава и функционални проблеми. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. Вярваме, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре. Гордеем се с процеса, който сме създали, защото той е напълно клиентоцентричен – ориентиран около Вас и вашите нужди.
Вярваме, че заедно можем да създадем точния интериор за вашият дом – ще разберем вашите нужди и надежди, ще изследваме апартамента ви и ще ви предложим решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото ние сме страхотни експерти по интериорен дизайн, но вие сте най-добрите експерти по себе си.

МИСИЯ

Нашата мисия е да създаваме удоволетворение за клиентите си и да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на изключителните ни услуги, извършвани от отдадени служители, както и на средата, в която работим. Целта ни е да приключваме проектите си в срок и в рамките на предвидения бюджет. Успехът ни се измерва с удовлетворението на клиентите, стандартите на проекта и обслужването и зададените ключови бизнес индикатори за изпълнение. За да изпълни мисията си, ТДМ. непрестанно подобрява услугите и разширява познанията си чрез образователни и технологични модернизации и усъвършенствани нови бизнес партньорства.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Всички в ТДМ разбират важността на фирмените ценности и се стремим да гарантираме, че тези принципи се прилагат постоянно в нашата дейност. Ние сме отговорни пред своите клиенти, партньори и служители като спазваме поетите ангажименти, постигаме резултати и се стремим към най-високо качество. Открихме, че за постигането на успешно партньорство е важно ценностите и стремежите ни да съвпадат с тези на нашите клиенти.